Hét dakdekkersbedrijf in Almere

Als u in de omgeving van Almere op zoek bent naar een dakdekker, hoeft u niet verder te zoeken. Bij ons dakdekkersbedrijf bent u aan het juiste adres! Al jarenlang werken we hard aan het opbouwen en behouden van een tevreden klantenkring in de provincie Flevoland. Kwaliteit en een uitstekende, snelle service staat hierbij voorop.

Onze monteurs zijn stuk voor stuk vakmannen die kennis hebben van alle geldende wettelijke normen, voorschriften en laatste technieken. Onze dakdekkers verstaan hun vak! Als u ons dakdekkersbedrijf inschakelt, weet u zeker dat wij uw wensen omzetten in resultaten, binnen een acceptabele tijd en tegen een laag tarief. We zijn u graag van dienst.

Werkwijze bij spoed

Voor werkzaamheden als het plaatsen van dakbedekking of dakisolatie of het uitvoeren van onderhoud aan uw dak, kunt u in Almere een afspraak maken met ons dakdekkersbedrijf. Er kunnen echter ook problemen met uw dak ontstaan waarbij u direct een dakdekker nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan lekkage, storm- of brandschade. Hiervoor kunt u in de regio Almere meteen de hulp inschakelen van ons dakdekkersbedrijf. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, 24 uur per dag. Dus ook als u op kerstavond last heeft van daklekkage of op een zondag ernstige stormschade ondervindt: ons dakdekkersbedrijf is er voor u in Almere. Eén telefoontje naar ons bedrijf is genoeg om direct een vakman naar u toe te sturen.