Dakdekker in Dronten

In Dronten en in de wijde omgeving van Dronten zijn wij al jarenlang actief als allround dakdekker. U kunt ons bedrijf inschakelen voor alle mogelijke werkzaamheden aan uw dak. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in

  • het leggen van dakbedekking;
  • het isoleren van daken;
  • het opsporen van lekkages;
  • het uitvoeren van onderhoud;
  • het renoveren en repareren van daken.

Ook hanteren wij een spoedservice, waarvan u in Dronten dag en nacht gebruik kunt maken. Dus heeft u ’s avonds of in het weekend met spoed een dakdekker nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud voorkomt problemen

Een van de dagelijkse werkzaamheden van onze dakdekker is het uitvoeren van dakonderhoud. Het is belangrijk om uw daken af en toe te laten onderhouden. Vaak zijn problemen met uw dakbedekking namelijk niet met het blote oog zichtbaar. Het feit dat het dak zich vaak op grote hoogte bevindt bemoeilijkt dit nog eens. Als u in Dronten of in de omgeving van Dronten een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, inspecteren wij uw gehele dak op eventuele mankementen. Als er een probleem naar voren komt, kunnen we dit snel voor u herstellen. U voorkomt hiermee dat er op een ongelegen moment problemen ontstaan, zoals lekkage.

Contact met uw dakdekker in Dronten

Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u in Dronten direct een dakdekker nodig? Neem dan contact met ons op. Voor het maken van een afspraak kunt u ons maandag t/m vrijdag bereiken van 07:00 tot 17:00 via het telefoonnummer 06 24 997 845. Heeft u buiten deze periode de hulp van een dakdekker nodig? Bel dan naar ons spoednummer 06 24 997 845. We helpen u dan meteen!